dilluns, 15 de juny de 2015

CLOENDA CURS 2014-2015!


Després de seixanta-tres dies d’esplai, tres excursions,  més de trenta activitats especials, una cavalcada, un carnestoltes, una festa de l’esplai (que anomenem Roser en Xarxa i molt especial per ser la cloenda del 20é aniversari), un projecte europeu, unes convivències, un pessebre vivent, una trobada diocesana, una d’arxiprestal, una d’adolescents i joves del mcecc, tres de monitors/es...

Amb 181 participants i 24 monitors/es, amb moments molt intensos i d’alguns més relaxats, amb innumerables hores de preparació (que hem intentat contar però som incapaços) .... i nosaltres seguim volent-ne més!

No en tenim prou, volem més, volem més esplai!

Aquest cap de setmana ens acomiadàvem del curs 2014-2015 amb un recorregut molt llarg al darrere i per fer-ho vam celebrar la primera papiskada! Una festa on pares i mares, infants i joves, monitors i monitores passàvem un moment plegats per sopar i acomiadar-nos. Va ser un moment més per poder agrair tot el que feu per l’esplai i recordar que cada participant ha fet que l’esplai d’enguany hagi estat especial!

 Junts ens ho vam passar genial i coincidíem amb les ganes de les properes activitats. Doncs bé, aquí en teniu un resum:

  • Divendres 19 de juny: Cinema a la fresca a les 21.00h. Hi estem tots convidats/des!
  • Dilluns 22 de juny: Inici del casal d’estiu
  • Dissabte 4 de juliol: Inici de les colònies d’estiu (inscripcions tancades)

i... a mitjans de juliol: Obrim inscripcions pel curs 2015 – 2016!
Ja esteu a punt per tot?  Us hi esperem!

Molts petons!

Els monis que ja us troben a faltar!

Cap comentari:

Publica un comentari