dimarts, 17 de març de 2015

A LA CONQUESTA DE L’ILLA KERNEL!!


Aquest cap de setmana, l’esplai s’ha traslladat a l’Ametlla del Vallès per gaudir d’unes convis molt especials. I és que, al final, el nostre destí va ser un altre… el bus, ens va deixar en l’illa Kernel!

Allà, ens vam trobar amb un grup de 10 pirates que tenien molt clares les seves intencions, conquerir aquella magnífica illa! Per això, ens van demanar ajuda, i amb una sèrie de jocs i entrenaments, no només ens van ensenyar a ser uns bons pirates, sinó que junt vàrem aconseguir conquerir aquell territori i tot el que a dins es troba.

Per altra banda, és molt difícil resumir en unes línies tots els moments viscuts en unes convivències. Poder conèixer nous amics, els riures sense motius, l’hora de dormir on sembla que tothom estigui desvetllat, els jocs improvisats, les notes penjades a la paret, el bullici de l’hora de dinar, el que costa llevar-se... un munt de moments i sentiments que esperem que sempre els tingueu presents.

Per últim, i un cop més, ens toca agrair...

Primer als pares i mares que sempre confieu en nosaltres i ens permeteu passar uns dies amb els vostres fills/es sense dubtar mai de la nostra capacitat.

Després, a un gran equip de monitors, que durant tot l’any s’està esforçant per fer les millors activitats possibles cada setmana i que a més es passen un munt d’hores extres per preparar unes convivències, amb la feina que això implica, sempre amb el pensament de fer gaudir i educar als infants i joves.

I per acabar, com sempre, els més importants! Els infants i joves que sempre esteu disposats a fer totes les activitats que us proposem i que veniu amb ganes de passar una bona estona i emportar-vos una bona quantitat de records dels moments viscuts.

GRÀCIES A TOTS PER UNES CONVIVÈNCIES INOBLIDABLES!!

PD: I si dos dies es fan curts, no dubteu en apuntar-vos a les colònies 2015!! 8 dies plens d’activitats i aventures que no ets pots perdre!

Cap comentari:

Publica un comentari