dimarts, 2 de setembre de 2014

Casal de Setembre del #supercasaldestiu


Boooona tardaa a tots i a toteeees!!! Tornem a ser aquí!
Des d’ahir dilluns estem al 150% amb el Casal de Setembre. Com per no estar-ho, en una setmana arriba Miss Kattastrof al esplai, i ja comencem a estar preparats. Us en recordeu de qui és? Aquella vilana d’un altre planeta que ve disposada a destruir el món. Al Casal de Juliol van ensenyar-nos els seus poders Doraemon, Ben 10, Superman, Superwoman, Son Goku, Elasticgirl, Dash, l’home invisible i Spiderman!! I aquesta setmana han arribat les Supernenes i Mojo Yoyo!! Els veieu a la foto? Entre tots vam arribar a un acord amb Mojo Yoyo perquè en comptes d’ajudar a Miss Kattastrof, ens ajudi a nosaltres. Així que durant aquesta setmana esperem que arribin per segon cop a l’esplai!
Avui dimarts ens hem pres un descans en el tema de Miss Kattastrof, i hem anat a la piscina i hem guanyat la batalla als núvols que ens han deixat alguna estoneta de sol!
Però això no és tot, tenim un munt de coses preparades per fer d’aquest Casal, una experiencia inoblidableee!
I a més a més ja ens estem posant les piles amb l’esplaii per sorpendre-us de nou!
Esperem que us hagi encantat el vídeo del Casal del Juliol tant com a nosaltres que no podem deixar de veure’l! Ens omple de bon rotllo!
Ens veiem d’aquí molt poquet amb tots vosaltres, allà on vulgueu: al casal del Setembre (encara esteu a temps), a l’excursió de la platja, a l’esplai de divendres, a l’esplai de dissabtes…

Monis de Setembre.

1 comentari:

  1. Ho vam passar tan bé a l'Esplai d'Estiu i ho estem passant tan bé a l'Esplai de Setembreeee!!

    No puc parar de veure el happy i el video de l'Esplai d'Estiu 2014!!!

    ResponSuprimeix