dilluns, 9 de juny de 2014

EL DORADO!

Hola, hola a tots i totes!!!

Aquest cap de setmana ha estat el penúltim d’esplai, això ja s’acaba, però encara ens queden coses per fer.
Com aquest divendres i dissabte, que hem viscut l’aventura de la recerca del tresor de la ciutat del “Dorado”. El qual els monitors, que som una mica despistats, vam anar passejant per Cerdanyola quan el vam trobar i vam anar perdent peces i vam haver de buscar-les pels llocs que havíem passat.

Però abans de començar a buscar el tresor, els nens i nenes de dissabte ens vam activar cantant i ballant una miqueta: “Cristo me dijo que luchará otra vez, que luchará otra vez, que luchará otra vez...” i un cop amb forces vam començar l’activitat.

Per trobar el “Dorado”, vam haver de seguir un recorregut marcat per un mapa que ens va anar portant de prova en prova: vam haver de saltar a la corda tots junts  (cosa que ens va ser força complicada als nens i nenes de dissabte);  trobar el camí en la quadrícula sense trepitjar cap mina; contar fins a 20 sense cap ordre i sense repetir cap número (cosa que als de l’equip vermell de dissabte ens va costar moooolt, però ho vam aconseguir al final!), fer un puzle molt maco...

Tot i que els verds van arribar primer, si no hagués estat per l’ajuda de tots i totes vosaltres, no haguéssim aconseguir superar totes les proves fins arribar a trobar les peces daurades que encaixaven en el gran bloc daurat.  I dins del bloc, sabeu que hi havia?? Un pergamí amb la frase: “El tresor, la setmana que vinent, es farà present”.

Uuuualaaaaa!! Què vol dir això??? Si voleu saber-ho, haureu de venir divendres i dissabte vinents a l’esplai, pel que sembla hi haurà un TRESOR i serà per tots VOSALTRES!!! No us ho podeu perdre, els monitors no ens us perdrem i esperem que tots i cada un de vosaltres vingui a  gaudir de l’últim dia d’esplai del curs!
Recordeu: Hi ha esplai a la hora normal, i els pares i mares i altres familiars han de venir a les 18:45 per acabar de celebrar tots junts el final de curs.

Però tot i que acaba l’esplai comencen altres activitats: el CASAL i les COLÒNIES!!!! Quina emoció! Quines ganes! Comença l’estiu amb més animació i diversió que mai, o potser li hauríem de dir SUPERDIVERSIÓ? 

Apunteu-vos ja al casal i a les colònies que queden molt poques places.

Us esperem divendres i dissabte vinents!!!

Una abraçada ben forta,


Monitors 

4 comentaris:

 1. Què bé ens ho vam passar!! =) Quin serà aquest tresor??

  Ens veiem el cap de setmana vinent!
  Estic molt trista perquè s'acaba l'esplai... però arriba el casal i les colònies!! =)

  ResponSuprimeix
 2. Però Judit, encara ens queda un dia d'esplai, així que l'hem de guadir-lo moooolt!!! No us podeu perdre les activitats que farem el cap de setmana vinent! Us esperem amb molta alegria i il·lusió. Que passeu una bona setmana!

  ResponSuprimeix
 3. ai ai ai ai!!! estic super nerviosaaa..... per una part tinc moltes ganes de veure el tresor d'aqusta propera setmana.. i per altre em fa una pena immensa que sigui ja l'últim dia d'esplai del curs.... com passa el temps!! hem fet moooltissimes coses aquest curs i ens ho em passat genial!! US TROBARÉ MOLT A FALTAR!!!

  sort que tinc el consol que moolts vindreu al casal d'estiu i us podré seguir veient!!!!

  finss divendress!!!!

  ResponSuprimeix
 4. guooooooo ens ho vam passar genial aquet cap de setmana oi? Jo estava al grup que no passàvem del 4! No puc amb l'intriga de que serà el tresor i hem passa com a vosaltres no vull que s'acabi ... tindrem que gaudir moltíssim de l’últim dia i sort que ens veiem molts a l’estiu al casal i els que no l’any que vinent a l’esplai un altre cop. ;)

  ResponSuprimeix