diumenge, 23 de febrer de 2014

La primera batalla i preparem el Carnestoltes

Hola a Tots!!
Us ho veu passar bé aquest cap de setmana a l’esplai? Què veu fer els de divendres? Els de dissabte ens ho vam passar molt bé i vam fer moltes coses.
En primer lloc, vam tornar a obrir el cofre, que havíem trobat setmanes enrere, i que un cap de setmana més, ens va traslladar als temps de la Primera Guerra Mundial. Exactament vam anar a l’inici de la guerra: l’any 1914. En aquell any, hi havia molts conflictes i malentesos entre diferents països d’Europa. I com no trobaven solucions i els problemes augmentaven, els països van decidir agrupar-se per ser més forts per si començaven els enfrontaments.  Així va ser com es van crear dues grans potències militars: la Triple Aliança formada per Alemanya, Àustria i Itàlia i la Triple Entesa  que eren França, Rússia i Regne Unit.
Els petits i els mitjans vam poder viure en les nostres pròpies pells que va passar a la primera batalla de la guerra, a partir d’uns jocs molt divertits. Ens vam dividir en dos grups segons els països, però a mig joc, l’equip que era Itàlia va ajudar a guanyar a l’equip contrari. Al igual que va passar a la realitat, en mig de la primera batalla Itàlia va trair a Àustria i Alemanya i es va canviar de bàndol, fent que perdés la Triple Aliança. Malgrat aquesta primera derrota, la guerra va continuar, com veurem les següents setmanes.

I en segon lloc, vam fer les bandes d’insígnies per la disfressa de Carnestoltes i vam assajar el ball de la comparsa per la rua. Parlant de Carnestoltes, ja us heu apuntat per participar a la rua amb l’esplai? Si no heu fet, feu-ho ràpid que el dia de Carnestoltes ja és dissabte vinent! En recordeu-vos de com heu d’anar disfressats!

Quins nervis i quina emoció!! Segur que ens ho passarem molt i molt bé! Serem la comparsa amb més ritme i globus de totes!
Us esperem a tots i totes el dissabte 1 de març a les 16:15 a l’esplai ja disfressats!
Ahh!! Recordeu que el concurs del més moniblog ja ha començat, així que escriu com us ho heu passat aquest cap de setmana a l’esplai.
Una abraçada i molt bona setmana a tots,

Anna Garcia

3 comentaris:

 1. Jajaja
  Sisi, amb més globus segur!!
  Els monis estem donant-ho tot per fer que el nostre avi de UP porti la casa a la rua i la puguem ensenyar a tota Cerdanyola!

  Cada dia queda menys per finalitzar el concurs del moniblog... no us adormiu!!
  Passeu molt bona setmana, i ens veiem dissabte a les 16.30h!!
  Una abraçada!

  ResponSuprimeix
 2. holaa!! jo estic super pendent d'aquella cosa de principi de curs: " el primer que trobi un ocell vermell al moniblog guanyara! " i jo mira que miro.. i no trobo res de res!!!! seguiré atenta!

  ResponSuprimeix