dilluns, 17 de febrer de 2014

EL RETROBAMENT!


Avui em permetreu que no parli directament de l’activitat de l’esplai d’aquest cap de setmana. Aquest Moniblog li vull dedicar a un grup de gent que durant 20 anys, amb il·lusió, ganes de fer les coses ben fetes i molta dedicació, han fet possible que l’Esplai del Roser continuï la seva tasca educativa després de 20 anys de la seva creació. Avui li dedico aquest Moniblog a l’Equip de Monitors!


Ho dedico a l’equip de monitors per un motiu molt especial i és que aquest cap de setmana s’ha celebrat el primer sopar de monitors de totes les generacions que han passat per l’esplai.

Ha sigut un moment molt emotiu i ple de records, on molts dels monitors que han passat per l’esplai durant quests 20 anys han volgut compartir records i experiències entre tots, i és que durant aquest temps hi ha moltes històries per recordar i explicar.

Vull agrair a les diferents generacions la seva tasca en la nostra entitat. A aquells primers monitors que van engegar un projecte amb tota la il·lusió possible, a aquelles generacions que amb molt esforç el van fer créixer i a les generacions actuals que continuen treballant per què el nostre Esplai sigui un lloc de referència.

Agrair especialment la tasca de l’actual equip de monitors que han passat tot el cap de setmana a l’esplai per fer possible aquest esdeveniment i també, a tots els monitors que van voler celebrar amb nosaltres el nostre 20è aniversari i ens van acompanyar en aquest sopar.

GRACIES A TOTS PER UNA FEINA BEN FETA!!


Silvia.

2 comentaris:

 1. Ueis!!
  Em va encantar el sopar!
  Genial la preparació, boníssim i divertit el sopar, i fantàstica la cloenda!

  Vam acabar amb ganes del sopar dels 25 anys!
  (Desitjo molta sort a qui hagi de preparar taules per tants.... no se com s’ho faran! Jajajaja)

  ResponSuprimeix
 2. Uoooooo
  vaig passar genial! va valer la pena! et dónes compte que un projecte així no es fa en un any ni en dos i que molts monitors ho han fet possible!

  gràcies a toooooots!!!

  ResponSuprimeix