dimecres, 17 de juliol de 2013

QUE NO S’APAGUI LA FLAMA DEL #CASALDESTIUER


Bona tardaaa!!

Heu descansat una mica desprès del cansadíssim dia a la  piscina? Això es un no para.
Vam finalitzar la setmana amb una forta activitat, seguint en el món de la mitologia  es va anar a fer una Excursió a Collserola, com os lo veu passar? Els monitors ja vam estar parlant i super bé,  gracies als nostres equips que van estar molt participatius i molt motivats! Espero que vosaltres també  =)

Ahir dilluns  vam deixar la mitologia enrere i vam entrar en el món de les pel·lícules. Concretament a Harry Potter. Tot un dia a l’escola de màgia del Roser, participaven molts equips de diferents escoles  on els nens eren elegits amb el barret seleccionador.  Veu tenir la oportunitat de assistir a moltes classes. Que afortunats que sou! Jeje

I avuiiii!! Fotos de grups més col·lectiva i desprès a la piscina!!

Ja se que esteu tots esperant impacientment l’arribada del divendres per les super excursions, els grups de petits aniran aaaaa.... El Camí del Cel, Tibidabo. I els grups de grans aaaaal... Waterworld  ueueue!! Que arribi jaaaa =D

També tenim una novetat, que es la cançó del esplai, tots os la sabeu ja no? Si no aquesta setmana li donarem caña! =P Sabeu queee?? es realitzarà el Videoclip  on tots participarem quina emoció, ha de quedar super xuloo, hem de posar moltes ganes eeh nois/es.

IMPORTANTISSIM à Estan a punt de arribar els jocs de la fam. Com es conegut per tots, és molt important tenir patrocinadors, i per fer-ho només caldrà posar un comentari motivador al moniblog. Tots aquells que posin el comentari, un patrocinador els hi sumarà 3 punts al joc del dijous.
Comenteu que os ajudarà per ser guanyadors =)

NOIIIS/ES a la web ja podeu trobar les fotos de #colònies2013

Demà més al  #casaldestiuER !! Descanseu molt que encara ens queda setmana per davant!
Una abraçada a tot/es


Cristina!

2 comentaris:

  1. Tomaa!!
    Ja tenim els clips per fer el vídeo gravats!! Ara, el premi, demà al Water world!! =)

    ResponElimina
  2. que guappos em sortit tots a les fotos de grup!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina