diumenge, 14 de juliol de 2013

DIVENDRES DE DIVERSIÓ!


Bona nit, monibloguers.

Us he de comentar, que el dia d’ahir, el casal d’estiu va estar molt intens, ja que el grans van fer una sortida a Collserola, i mentrestant els petits van posar  l’esplai ple d’aigua amb els seus jocs.  En un dia meravellós, tots els més petitons de casa nostra, van fer una sèrie de jocs d’aigua, entre els que es trobaven relleus en els que haurien de substituir el company que feina la feina de portar l’aigua amb una canyeta o amb un globus per qualsevol part del cos; també hi havia una cascada,  que per mitjà d’uns gots haurien d’omplir un cubell el més que poguessin. 

Quan ja quedaven tots xops, llavors passaven a descobrir sorpreses, en les quals no sempre trobaven coses bones, sinó també farina o confeti, entre d’altres... És a dir, que tots ens ho van passar molt bé. 

Després de passar per tots els jocs, es va acabar el matí amb una guerra de globus entre equips, que incloïa els monitors els quals van aprofitar l’estona per mullar a uns quants nens i nenes, un cop tots mullats es va poder gaudir una mica del sol a la tovallola i abans de marxar,   de cançons i rotllanes. 

Bon cap de setmana per tots.


Edwin

2 comentaris:

  1. Uolaaa!!!
    A Collserola ho vam passar moolt bé!! Vam aprendre molt i hem tornat al casal amb nova energia que vam agafar per seguir aquesta setmana a topee!

    Les fotos que em vist dels petits ho diuen tot... Quan acabi el casal ja les podrem veure totes a la web! =)

    ResponSuprimeix
  2. Les Olimpiades del casal van súper bé! No som furia negra, però si que sóm dels millors!! I tot i que ara mateix no tenim una bona classificació, prepareu-vos, perqué us donarem canya fins el final!

    ResponSuprimeix