dimarts, 9 de juliol de 2013

CASAL 100% ACTIU!!


Molt bona tarda a tots!!

Aquest començament  de semana ha estat emocionant!!!

Dilluns va ser un dia ple d’emocions, amb la benvinguda dels amics i monitors que havien estat a les colònies, que ja els trobàvem a faltar! Desprès, vam jugar al joc dels intercanvis, on haviem d’anar per les botigues intercanviant coses sense (o amb poc) valor, i vam aconseguir moltíssimes coses, com per exemple una càmera de mentida, pilotes de platja, bolis…

Avui dimarts, hem anat a la piscina, tots plens d’una energia vital que caracteritza al Roser!  Jugar amb els nostres companys i refrescar-nos és la millor manera de passar l’estiu d’una manera divertida!

 A veure què ens depararà demà dimecres… !!!!

Per cert, haig de mencionar que les Olimpíades estàn molt emocionants, alguns equips estàn bastant renyits pero de moment ja va guanyant un equip, tot i que no està tot perdut, queden moltes setmanes… a veure qui guanya d’aquí a l’última setmana de casal!

Una forta abraçada a tots,


Sara.

3 comentaris:

 1. Estic molt emocionat!! Cada cop som més!! Com ens ho estem passant!!
  Avui semblaba tot un repte que els monitors acabessim al aigua (experiencia propia, jo he caigut).
  Si nois i noies, sempre aconseguiu ficar el maxim de monitors al aigua!!! Jo encantat!!! És divertit intentar que no et fiquin i acabar al aigua (d'una altre manera no se si m'hi ficaria...)

  Gracies a tots i totes per tots els bons moments que hem viscut fins ara! I gracies per tots els que vindran desprès, que segur que seran tan bons o millors si es que és possible!!

  Fins demà =)

  ResponSuprimeix
 2. Hem començat ben forta la setmana, que no s’esgotin les PILEEES!!!!!

  Quina tensió estem vivint per les olimpíades, el meu equip esta a TOPE i no tenim pensat deixar la nostra qualificació eehh jajaja
  Call of duty, descanseu molt avui que demà hem de tornar a guanyaar!!!  Nosaltres podem!

  Una abraçada noiis ens veiem demà!!

  ResponSuprimeix