dissabte, 29 de juny de 2013

I AQUÍ S’ACABA EL MÓN DELS DIBUIXOS ANIMATS


Hola nois/noies!

Com us ho heu passat aquesta setmana? Espero que molt bé, aquesta setmana ens hem endinsat en el món dels dibuixos i hem fet un munt d’activitats relacionades amb aquest món! Ahir tots vam gaudir d’un gran dia a la piscina i tot i que al principi estava una mica freda l’aigua ens vam acabar ficant-nos tots. Amb la calor que feia després si estava molt bé dins de l’aigua .

Avui, amb les forces renovades i després d’haver dormit molt hem fet més jocs al casal. Ens han vingut a veure més dibuixos animats, en Hulk, la bruixa avorrida, les supernenes, i a petits el Bob Esponja, la Minnie, la abella Maya i el seu amic Willy i molts més. A petits hem cantat moltes cançons i després hem fet una manualitat molt divertida, una titella amb la nostra cara!! 

Aquí s’acaba la primera setmana de casal, però no patiu que la setmana que ve tornem amb força i més jocs per vosaltres.


Demà molts nois i alguns monitors del casal marxen de colònies una setmana sencera, esperem que s’ho passin d’allò més bé i que per aquí ens vagin explicant totes les aventures que viuen a les colònies!


Bon cap de setmana, i fins Dilluns.


Lorena.


Cap comentari:

Publica un comentari