dilluns, 17 de juny de 2013

BON ESTIU!


L’Esplai ja suma un any més, aquest curs ja ha finalitzat i ho hem celebrat amb una gran festa on han participat els diferent grups d’esplai tant de divendres com de dissabte amb uns grans balls (inclòs el grup de monis!!). Però aquesta festa no només ha sigut pels nens i joves, sinó que aquest any els pares i mares també han pogut gaudir d’una competició per equips que ha sigut molt divertida, l’any vinent ens espera la revenja!!

Esperem que d’aquest curs us emporteu tants bons record, com ho farem el monis i també que l’any que vinent continueu al nostre costat per poder gaudir dels caps de setmana d’una forma única i especial i amb moltes sorpreses!!

Com cada any, aprofito el moniblog, per donar-vos  les gràcies a tos, als pares/mares per confiar sempre en nosaltres, als infants i joves per estar sempre disposats a realitzar totes les activitats que us preparem amb ganes i finalment, però no menys important, a l’equip de monitors, que any rere any es superen i fan una gran feina amb moltes ganes i il·lusió.

Però això no acaba aquí! La propera setmana comença el Casal d’Estiu amb un munt d’activitats i sortides que us encantaran. I dissabte 29 marxem de Colònies, tota una setmana que no oblidareu!!

Tant si ens veiem a Casal o Colònies com si no, l’equip de monitor us desitgem un BON ESTIU!!

Una forta abraçada.


Silvia. 

2 comentaris:

 1. S'ha acabat el curs de esplai!
  Però encara queda casal i colonies!!
  Que no pari l'esplai!!!

  Fins al casal!!!

  ResponSuprimeix
 2. Quina passada d’any hem viscut plegats... i quants projectes mai vistos tenim pensats per l’any vinent!! Però ara a gaudir de l’estiu i de tota la feina realitzada pels monis per casal i colònies!

  Aquest diumenge a les 12.30h es confirmen molts monitors/es i nois/es del nostre esplai, així que us esperem a tots per omplir tota la parròquia!

  ResponSuprimeix