dimarts, 30 d’abril de 2013

SAN JORDI!Hola nois/ noies,

Aquesta setmana a l’Esplai ens vam veurem obligats per la meteorologia que ens indicava el temps a aplaçar la sortida de Collserola i posposar-la pel proper 1juny on esperem que el temps ens acompanyi.

Però encara que no marxéssim a Collserola ha continuat com cada setmana la gresca i la diversió al nostre Esplai! Hem seguit amb el fil conductor del trimestre, Les Llegendes, i aquesta setmana hem treballat la famosa Llegenda de Sant Jordi, on els de dissabte ens hem trobat la llegenda i una rosa al llibre de les llegendes que tenim a l’Esplai. Després de llegir-la i comentar-la ens hem separat per grups d’edat i hem anat decorant la rosa al nostre gust i fins i tot hem fet punts de llibre que ens els hem emportat a casa pels papis!

Que divertit!

I els de divendres segur que també us o veu passar d’allò més bé! Us divendres i dissabte amb més entreteniment i diversió!

Anna

5 comentaris:

 1. Bneees!
  Cada any quan s’apropa el roser de maig em recorda el fi de curs, i l’arribada del casal d’estiu... i com no, de les colònies que fem a l’esplai durant 8 dies aquest any a Planoles! Recordeu anar mirant tota la informació: colonies.elroser.org #colònies2013

  ResponSuprimeix
 2. decord ERIK!!!!!!!!!!!!!!!!
  JO SEGUR QUE VAIG ESTEM RECAUDANT DINERS PER ANAR-HI

  ResponSuprimeix
 3. ES QUE EL QUE FEM A L'ESPLI ,A QUI NO LI POT AGRADAR?

  ResponSuprimeix
 4. hola bon dia avui es santa mònica ho sAVEU ?????????

  ResponSuprimeix
 5. el divendres vam anar a buscar roses i vam estar uns 10 minuts amb un gos

  ResponSuprimeix