diumenge, 10 de març de 2013

Fent esplai. Ara, també per la nit!

Ha arribat el gran dia! Després d’un any esperant per a que tornes la gimcana nocturna, per fi l’hem pogut viure!
Aquesta activitat tan jove que es dur a terme durant dos anys consecutius ha anat molt bé! Però... abans han passat varies coses que cal esmentar...


Ja fa una setmana, temps suficient per mentalitzar-nos que l’excursió s’ha acabat i de recordar tot allò que vam viure... Ara impacients esperem que es penji el calendari del tercer trimestre per veure quan serà la propera!!

Pel que tinc entès al divendres ho vau passar d’allò més bé (com sempre!), Olimpíades, oi? Al dissabte hem viscut dues activitats paral·leles durant l’horari d’esplai. Per una banda els petits i mitjans de l’esplai han pogut gaudir de tots els jocs que els monitors tenien preparats per a ells, competint entre equips, on la importància no era obtenir punts sinó... ser un equip d’allò més nombrós!

Els grans, com ja havíem quedat anteriorment, avui hem fet una activitat més relaxada, tot i que alguns hem acabat amb ganes de més! No tan sols ens hem informat sobre l’ús de les xarxes socials, sinó que hem estat partícips en un debat sobre un possible cas real i les repercussions que un perfil pot causar.


I lo millor, ho hem deixat pel final! A les 20.00h 18 nois/es i 4 monitors hem sopat al parc de la Clota, agafant forces per tot el que vindria... que no ha estat poc!

Hem gaudit d’una gimcana, que tan sols cal veure certes gravacions per veure la integració i la motivació del personal.. =)
Hem acabat amb un gran joc molt igualat en punts, però d’on hem extret un clar guanyador! Explicaria més detalls que ens han acompanyat aquest súper nit, però... si veniu a la tercera edició, ja els podreu viure vosaltres mateixos!

Ara, sembla ser que la propera gimcana nocturna serà lluny d’aquí... a les colònies 2013 de Planoles! I jo no me la penso perdre!

Que passeu molt bona setmana!
Una forta abraçada!
Eric

PD: Els monitors no tenim fotos suficients per fer una entrada al àlbum de l'esplai, si ens envieu algunes, aviat es crearà!

1 comentari: