diumenge, 28 d’octubre de 2012

PERDUTS AL DESERT!Hola nois i noies!!

Com cada setmana, aquí arriba el Moniblog ben actualitzat, amb les novetats del divendres 26 d’octubre!

Aquest divendres (i com tots) hem començat per la pregària,  concretament  amb una cançó sobre el poder de Déu. Tots vam cantar  i ballar junts i amb un somriure a la cara, i després vam fer  una petita reflexió sobre el camí de la fe que hem de fer cap a la terra de Jesús.

Fent memòria del que vam viure a les convivències, vam aconseguir sortir de l’illa. i el que havíem de fer divendres era  trobar el camí que ens porti  cap a Palestina. El Benjamí  Benavides ens va deixar una carta on ens indicava com arribar-hi. La carta deia que havien de realitzar diferents proves per arribar fins a Palestina.  Per tant, consistia en una gimcana de proves  per equips en la qual havien de seguir un ordre de realització. 

Una de les proves, com bé podem veure a la fotografia, consistia en petar globus amb la panxa, i un altre de caminar ajupits 50 metres (fotografia 2).  I van haver-hi  6 proves i a totes ens ho vam passar genial! Inclosos, com no, els monis!

Diversió per tots els racons del esplai!

Espero que hàgiu passat un bon cap de setmana, ens veiem la setmana vinent !!  =)

Sara. 

2 comentaris:

  1. una gran tarda! gràcies tots!!

    ResponElimina
  2. Bona tarda a tots!!

    Després de les super-convis a l’esplai de dissabte l’hem estrenat amb molta força!! Aquest dissabte vam anar a la plaça de la Biblioteca a fer jocs tradicionals! Tarda entretinguda!!

    A més, ja vam descobrir els guanyadors finals del concurs del fular!! I els seus premiis! =)

    ResponElimina