diumenge, 23 de setembre de 2012

UN DIA PLÈ DE BONES NOTICIES!!Hola nois i noies!!

Desprès d’una setmaneta intensa arriba l’esplai. El dissabte ens ho vam passar molt bé! Vam començar la tarda amb una pregaria dins de l’església i tot seguit ens van posar uns papers a l’esquena amb una, dos o diverses paraules escrites. Amb les que vam crear uns grups i vam jugar a diversos jocs però a cada joc érem un grup diferent. Finalment vam crear els grups d’aquest any i vam conèixer quins eren els monitors de cada grup. Tot seguit la Iris ens va ensenyar un joc mooolt divertit i no se vosaltres però a mi em va encantar el Kame Hame Ha!!  jajaja

Però el més divertit arriba ara, seguit d’això ens van explicar varies coses, com que el 31 de setembre es la data límit per enviar al correu del l’esplai les fotos tan xules que ens hem fet aquest estiu amb el fulard i el 6 d’octubre a les 7.30 de la tarda l’exclusiva del vídeo de colònies!!

Però això no és tot els dies 20 i 21 d’octubre ens anem de convivències!! Sisi així que si no teniu el paper no se a que espereu!!

I els de divendres que vàreu fer? Os ho vàreu passar tan bé com nosaltres?

Que passeu una molt bona setmana! =)

Judit 

1 comentari:

  1. Bonees!!
    No sabeu les ganes que tinc d’anar de convivències!! Estic impacient per saber quants ens apuntarem a aquest super cap de setmana amb l’esplai!!!

    Per cert, ja heu vist tots el tràiler del vídeo de colònies? Jo sii!! I mirant-lo m’entren més ganes de l’estrena!

    ResponSuprimeix