dilluns, 7 de maig de 2012

UNA ROSA PER A TU, MARE!Hola, benvinguts una setmana més al moniblog. Aquest cap de setmana, malgrat coincidir amb la Festa Major de la nostra vila, Cerdanyola, algunes i alguns de vosaltres vau ser fidels a la cita amb l’esplai i vau tenir l’oportunitat de gaudir d’una experiència molt arrelada a la nostra comunitat.
En primer lloc, què us va semblar compartir la pregària amb el mossèn Ivan? Oi que vam aprendre un munt de coses entorn al rosari? I la manualitat què? Bé, cal dir que no tothom tenia la mateixa traça a l’hora de fer les boles (algunes tenien forma de macarró jejeje ;) ) però el que compta era la intenció que vam expressar en aquell moment d’oferiment.
Per últim, la recollida de roses. Cal dir que la majoria es va orientar força bé al mapa. I els recorreguts eren llargs eh? I què dir de com us expressàveu amb els veïns? La Paula de petits es va llençar a demanar roses i Déu ni Do les que va aconseguir. L’Oriol per la seva banda, també va dialogar molt. Estava tan emocionat que fins i tot va voler fer de carter. Recordeu algun altre moment? Va valer la pena oi?.la veritat és que us hem de donar les gràcies per haver participat de la recollida de roses ja que en el dia d’avui totes les mares han pogut ser recompensades amb una rosa així com també la Mare de Déu del Roser ha tingut la seva ofrena floral. I això que ens va costar Déu i ajuda aconseguir-les. Aquest any, però, els veïns de Serraparera han estat molt generosos amb la donació de roses. Així que, per acabar, és de justícia agrair també la participació del nostre barri, implicant-se en la nostra festa.
Ens veiem amb moltes ganes la setmana que bé, amb moltes més sorpreses. Recordeu que la flama olímpica ha de continuar el seu camí. I no és sinó amb vosaltres que arribarà al seu destí. Acabeu de gaudir de la Festa Major del Roser de maig.
Una abraçada!!!!!
Victor

4 comentaris:

 1. Joo no hi vaig poder anar... pero ja m'han dit que us ho veu passar molt bé i vau apendre moltes coses noves no??
  Ens veiem dissabte!!
  Quines ganes =)

  ResponElimina
 2. UoO!
  Aquest cap de setmana podríem dir que em fet una activitat per a tercers! Uns tercers molt propers, ja que es tracte de la nostre mare!
  Ja queda poquíssim per anar de colònies! I encara menys per gaudir tots plegats d’una excursió a la platja! (=

  ResponElimina
 3. jo m'ho vaig pasar molt bé

  ResponElimina
 4. Jo m'ho vaig pasar genial el divendres!!! I encara ens queden més divendres per devant i més activitats!!!
  Quines ganeees!!

  Per cert, que li vau regalar a les vostres mares?

  ResponElimina