diumenge, 13 de maig de 2012

INMERSOS A DIFERENTS MONS



Hola a tots i totes,

Aquesta setmana a l’esplai ens hem ficat a la pell d’uns personatges totalment diferents a nosaltres. I com ho hem fet? Amb un joc de rol!

I es que aquesta novetat al esplai ha estat genial! Almenys el divendres que és el que jo sé! Que tal dissabte?

Fins a on jo sé els petits us vareu convertir en dàlmates!! Quina envejaaa!! Jo també vull caminar a quatre potes!! Però no només durant una estona, si és molta m’ho pensaré! Els mitjans us vareu transformar en vampirs i homes llop i els grans us vareu trobar Atlanta abandonada!

El divendres els nostres vampirs i homes llop van tenir un enfrontament bastant fort! Sobretot el Biel que volia llençar bombes als homes llop tota l’estona! Encara sort que només va tenir punts per llançar una i no va fer mal a cap Home llop! I l’Andrea? Que me’n dieu d’ ella que va passar mig joc transformada en llop i no podia tornar a ser humana ni parlar! Ara la pobre que va estar fora de lloc tot el joc va ser la Isabel! Perdo! La Bella! Que va estar segrestada pels homes llop tot el joc! Quina sort va tenir la Shakira que només la van segrestar els vampirs al final! Que per cert! Bona jugada l’ intercanvi de segrestades! La llàstima va ser el poc temps que vam tenir! Però sens dubte això s’ha de repetir!

Però com al esplai som així i mai tenim prou de diversió i bones estones amb els amics encara en tenim més! Molts més jocs i activitats ens esperen el proper divendres i dissabte! Però sens dubte aquest trimestre ens queda una cosa molt especial! La gran sortida a la platja! Jo no se vosaltres però jo m’estic morint de ganes per anar-hi. Com?? Que encara no has entregat la teva inscripció! A que esperes? No t’ho pots perdre!!

Però el que segur que no et pots perdre aquest any és les colònies! Que com cada any és van millorant i seran inoblidables! Nois i noies si encara no esteu apuntats afanyeu-vos!! Coses així no es poden deixar passar!

I pot haver més? Doncs si! El casal ja esta en marxa! Corre i agafa la teva inscripció! Les places volen!!

Ens veiem divendres amb més sorpreses!!

Adri.

P.D. Em teniu abandonat el moniblog! Nou repte! Intentem arribar a 15 comentaris! Que us sembla?

8 comentaris:

 1. 15 comentariss??
  Avui tenim el primer dons!! (He guanyat, x)
  A mi em va semblar molt interesant jugar amb una nova personalitat! Ens vam adonar que al joc, podem arribar a fer coses que a la realitat seriem incapaços! I... el que ens agrada o ens fa por.. ho transportem també al personatge del joc?

  M’incorporo a dir que també tinc moltes ganes tant de colònies com de l’excursió! Heu vist quants dies queden per anar de colònies??! Ja són aquí!

  ResponSuprimeix
 2. Jo soc el segon!! A mi em va agradar molt la idea del joc de rol. Tinc ganes de que arrivi ja l'excursio
  Fins el dia de la platja que jo aquest dissabte no podre anar
  Dani =)

  ResponSuprimeix
 3. jo no he pogut anar i aquet dissabte supongo que tampoc pero a la platja en ho pasarem genial

  ResponSuprimeix
 4. jo m'ho vaig passar super bee!!! =) convertida en Dalmata vaig entrar a un MC DONALS i vaig demanar una CANGREBURGUER per que teniem gana!!! jajajajajaja

  ens veiem aviat nois!!

  recordeu de portar el paper de la sortida!!!! =)

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. OOOOOOOO!!! Jo vull tastar una CANGREBURGUER!!!!

   Suprimeix
 5. hola nois! jo aquest dissabte no hi vaig ser-hi, us ho vau passar bé??
  sabeu... ja tinc ganes de que arribi el dia de l'excursió!!
  en veiem dissabte

  ResponSuprimeix
 6. No estem aconseguint el repte de la setmana pel que sembla...

  ResponSuprimeix
 7. jo m'ho vaig passar genial

  ResponSuprimeix