dilluns, 30 d’abril de 2012

MARCHEM DE PONT!Hey nois!:

Com està anant el pont?, aquests dies que ens permeten fer coses diferents tenim que aprofitar-los molt bé, per que encara que no hi hagi esplai podeu fer munt de coses, podeu estudiar, sortir amb els amics, jugar un partit de futbol o si més no, anar a veure jugar a un amic, anar-vos algun lloc, comentar el moniblog…

Però, nosaltres els monitors, no ens oblidem de vosaltres, que va! Aquests dies estem aprofitant per preparar un munt de activitats per quan torneu passar-nos-ho molt però molt bé (:

Ja sabeu tots y totes que ja podeu apuntar-vos a les colònies d’estiu?? però abans, a l’excursió del tercer trimestre que ens ho passarem genial, no ho poder dubtar, i esta clar que tenir que anar tots  perquè com diu la dita “Quants més siguem més riurem!”….

COMPTEM AMB TOTS VOSALTRES!!!!! 

Ah! També molt important no os oblideu que el pròxim divendres y dissabte si hi ha esplai ehh!! Us estarem esperant :D

Laura.

5 comentaris:

 1. quin pont més llarg, jo lestic aprofitant molt, pero la veritat es que ja tinc ganes de que sigui dissabte per tornar al esplai!!

  una abraçada!

  ResponSuprimeix
 2. Jo tambe tinc ganes de carribi el divendres jo vaig a les colonies de l'esplai ila meva germana alomijor

  ResponSuprimeix
 3. Com he trobat a faltar el esplai aquest pont!!!

  Pero divendres ens tornem a veure amb moltes més activitats com sempre!!!

  Que vagi molt be el que queda d'aquesta curta setmana!

  ResponSuprimeix
 4. curiiosita: Jo amb el meu cole vam anar aquell canpin jo lla se com es jajaja

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Vamooos!!
   Però ara no vagis xivant a tots com mola el càmping.... Que sigui sorpresa!

   Aquesta setmana per fi esplai! (I alguna cosa em diu que serà especial... )
   Fins dissabte! =)

   Suprimeix