diumenge, 15 d’abril de 2012

Comencen el Jocs Olímpics
Hola Nois i Noies, ja estem aquí de nou.

Després d’unes merescudes vacances de Setmana Santa, en el que vam tenir temps per a descansar i sobretot reflexionar sobre la Vida del Crist, tornem amb moltes ganes de començar aquest últim trimestre de l’any, ja que hem après  moltes coses sobre la màgia i ara volem posar-lo tot en pràctica.  És el nostre moment,  perquè de veritat, si no agafem aquestes eines que ja ens han donat tots el professors de màgia, el nostre diploma no ens servirà de res i  no podrem avançar amb el fill conductor de aquest trimestre. 

Aquest cap de Setmana, tant els del divendres com els del dissabte, hem tingut l’oportunitat de veure de què va aquest fill, i hem dissenyat “Els cèrcols dels jocs olímpics”, posant dintre d’ells les nostres intencions per aquest trimestre.  Així dons, que ens adonem que va de l’esport i sobretot dels Jocs Olímpics que es faran a Londres el proper estiu.  Estem molt contens de tornar-hi, perquè ja desitjàvem poder fer moltes coses i necessitarem moltes ganes i forces per a poder donar la talla en tots els esports i jocs que vindran durant els propers caps de setmana.  No hem de perdre el temps i posar-nos des d’ara a la nostra feina, perquè necessitem voluntat, intel·ligència, audàcia, esforç i moltes però moltes ganes de competir. Així que som-hi.   


P.D. Comença el compte enrere per a les colonies!Edwin

3 comentaris:

 1. Hola, m'ho vaig passar bomba quan vem jugar al Pichi. Tinc una sorpresa! La sorpresa es que ja sé que vaig a les colònies!!! Tinc tantes ganes d'estar allà que me les estic imaginant per davant
  meu com si fos ara. El quemes m'ha agradat asigut
  que farem els jocs olimpics=);)

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Molt beee!!! Quants de divendres anireu a colonies eee!!! Cada divendres un més! Cada divendres em doneu una alegria!!
   Jo també m'ho vaig pasar genial! Pero aixo no es cap novetat ja que sempre m'ho passo genial tots els divendres!!

   Ens veiem divendres!!

   Suprimeix
 2. Uoou!!
  Avui a l’esplai ens hem assabentat d’una excursió que es realitzarà a l’esplai aquest tercer trimestre que estem iniciant!
  (A part, tirada de preu! =)
  Ens veiem demà!

  ResponSuprimeix