diumenge, 18 de març de 2012

LA GRADUACIÓ ENS ESPERA!


Holaaa a tots/es!

Quin cap de setmana, oi?! No vaig poder anar dissabte al esplai, però m’han arribat comentaris i se de sobres que os ho vau passar molt bé tant divendres com dissabte.

M’agradaria primer de tot poder felicitar a cadascú de vosaltres per haver aprovat aquest curs de màgia que s’ha realitzat al esplai, i per haver trobat el bastó que ens permetrà graduar-nos. Ha sigut una experiència d’allò més divertida i hem après moltes coses gràcies als magnífics mags de l’escola de màgia del Roser.

Aquest cap de setmana gràcies a la col·laboració dels diferents grups que vam poder trobar el bastó (imprescindible per poder fer la graduació el pròxim divendres i dissabte). I tot gràcies als codis secrets que ens deia on trobar-lo. Què us va semblar això de ajudar-vos els uns als altres per un objectiu comú, en aquest cas el bastó? M’han dit que veu fer servir el Whatsapp per comunicar-vos entre vosaltres! Quina gran idea! Però recordeu, està molt bé fer-ho servir al esplai sempre que sigui per ajudar-nos i per treballar amb l’equip!

Com que no vaig poder anar, ja poder començar a explicar-me en els comentaris com os ho veu passar, que segur que em vaig perdre alguna cosa divertida! 

Ens veiem el dissabte nois/es! Per cert recordeu que és la graduació i que com que farem una pedazo festa i un super berenar necessitem que cadascú de vosaltres porti alguna coseta, per poquet que sigui! Segur que aconseguim entre tots organitzar la millor graduació de totes!

I no us oblideu que el dissabte estarà un mag que actuarà durant una hora per tots nosaltres. Esta clar que els de divendres podeu venir! Es per TOT/ES!

Una GRAN abraçada! Que passeu una molt bona setmana!

Un peto,

Iris.

21 comentaris:

 1. Divendres va ser xulisiiiim!! Ens ho vam passar molt bé! A més mentre esperabem que l'altre grup ens envies la nostra pista vam aprofitar per parlar! Ja sé que volen ser la majoria dels nens quan siguin grans!

  No se vosaltres però jo tinc unes ganes de la graduació!!!

  Ens veiem divendres i dissabte!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Jo m'ho vaig passar molt bé va ser divertídissim!!! :) i vam aprofitar a aquella llarga i eterna estona per parlar i jugar 'Al macarron chistero'

   Suprimeix
  2. Jajajjaa Siiii! Però ho canteu d'una manera molt diferent a la que jo cantava quan era petit!

   Suprimeix
  3. si,si Adri el nostre es molt mes diferen al macarronchistero.......... a la de 1 2 3 _____! jajajjaja=)

   Suprimeix
 2. jo aquest dissabte no vaig poder.hi ser, pero com va anar? us ho vau passar bé? que vau fer?

  ja tinc ganes d'anar el proxim dissabte!!

  ResponSuprimeix
 3. Dissabte també ens ho vam passar d'allò més bée!!! Alhora de descifrar les pistes va ser molt divertit! I també mentre esperàvem l'arribada d'una altre pista vam estar jugant al ninja, al macarron chistero i d'altres jocs!!! i despres amb el bastó a la mà vam jugar al zipp, zapp, BOING jajaja FANTÀSTIC!

  Ens veiem dissabte amb el Mag Ferran! No us ho podeu perdre! als de divendres us esperem tmb!

  ResponSuprimeix
 4. Holaa!!!
  jo aquets dissabte no vaig poder anar pero per ho que m'han explicat us ho vau molt be i tambe per ho que he llegit aqui en el moniblog.
  dew!!! tinc unes ganes de anar aquest dissabte al esplai, i ja portare una petita cosa per la graduació.

  ResponSuprimeix
 5. un mag al esplai??? uooo
  no m'ho perdo ni de bromaa!!

  fins dissabte que ve!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Si,si pero jo alguns trucs ja m'hos sabia meig el del colom va ser extraodinari pero el Ferran es va posar aplorar i em va dnar un suto de mort que
   fins i tot vaig tirarme cap enrradera.

   Suprimeix
 6. Doncs el dissabte, el grup de moni mentres esperavem la pista jugavem al ninja!! I vam apendre un joc nou, el pulso musulman!!

  Quines ganes de dissabte!! I ademes ve un mag!!
  Que passeu una bona setmana!!

  ResponSuprimeix
 7. Que be m'ho vaig passar aquest dissabte, encara que crec que no ens haurien de separar als grans ja que no tenim tanta afinitat amb els altres!!
  Que passeu una bona setmaana!! :)
  Per cert Eric, el dissabte em deus un ninja!!

  ResponSuprimeix
 8. Buua!! Jo també m’ho vaig passar molt bé.... Però Dani, això de deure’t un ninja serà fins que em guanyis?? ... perquè ens podem tirar mesos... jajajja!!! =)
  Ja muntarem algun campionat ninja!!

  Jo dissabte també m’ho vaig passar molt bé. Ja poden ser diferents i variades les activitats que a l’esplai cada dia em sorprenc!

  Ja estic prepara't per gaudir de l'espectacle dissabte!!

  ResponSuprimeix
 9. hola!!!
  avui he estat vellent tots els videos de colonies de anys passats, tinc moltes ganes de anar aquest any,que be que ens ho passarem. Totes aquelles persones que encara no san apuntat hos recumano que hos apunteu sera una setmana inolvidable.
  dew!!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Uooo!! I per no tenir-ne ganes!! M'uneixo a la recomanació!
   Cada día queda menys !!!

   Suprimeix
 10. aquet dissabte no vaig poder anar pero per lo que expliqueu va ser molt divertit menys mal que aquet dissabte si vaig

  pd:eric que es aixo de la graduacio??

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. És la súper festa que ens em guanyat durant tot aquest trimestre a l'esplai!!
   (És com la festa de fi de curs, on obtens el títol de primària, ESO... Aquí, el graduat en màgia!).

   Només cal que vingueu amb moltes ganes de passar-vos-ho genial, amb un somriure a la cara i ... a gaudir de l’espectacle!


   PD: A més, com ja em dit abans, les col·laboracions que porteu per fer un gran pica-pica depenen de tots!

   Suprimeix
 11. Aquesta tarda es tancara el concurs al més monibloguero! A partir de demà els comentaris ja no comptaran per al concurs!

  Però no deixeu de comentar!

  ResponSuprimeix