diumenge, 12 de febrer de 2012

UNA GRAN TARDA AMB AMICS


Hola a tots i totes!

Per fi ha arribat el dia de l’amic! El divendres i el dissabte vam competir amb els nostres amics de fora del esplai per aconseguir els premis que amagaven les dos grans caixes que hi havia a l’entrada. I si, ho vam esbrinar. Divendres per exemple van ser la Marina i el seu amic Eloi qui van aconseguir emportar-se una samarreta, un fular i un calendari del esplai, a més d’un diploma i unes xuxes (que tenien una pinta boníssima!).

Tota la tarda a dalt i a baix preguntant números. Però per la propera vegada nois i noies milloreu la memòria, perquè així no em preguntareu el mateix numero tres vegades seguides.

Quines van ser les vostres proves preferides? Les meves van ser las dels llapis, en la qual vaig al·lucinar (literalment) quan vaig veure grups amb nens amb una maneta que van aconseguir agafar els deu llapis! Ja explicareu el secret.

Una altre també molt bona va ser la del pont de cartes! El divendres només dos grups la van fer i les puntuacions van ser 0-0-6! El grup que ho va aconseguir, el de l’Oriol, ho va fer perfecte. Els altres també, però a l’assaig! Llàstima que no contes!

La setmana vinent no hi ha esplai, perquè és carnaval i encara que sabem que tots teniu moltes ganes de venir al esplai, també sabem que voleu sortir a la rua amb els vostres amics. Així doncs ens veurem la següent setmana! Però eep! No desconnecteu del moniblog que encara que no hi hagi esplai hi haurà nova entrada!

Ens veiem!

Adri.

P.D. Encara vols més? Doncs recorda que tens l’oportunitat de gaudir d’una sortida al laberint d’horta amb l’esplai! Encara no t’has apuntat? No tens ni la inscripció? Doncs passa per l’esplai o descarrega-la a la web!

12 comentaris:

 1. Uooo!!
  I sabeu qui va quina parella d’amics va guanyar dissabte?? En Marçal i l’Oriol!
  Molt bé nois, moltes felicitats! Això ja queda a la història del esplai! Guanyadors d’una edició del dia de l’amic!
  I per la resta, no patiu, no només van ser els guanyadors els que s’ho van passar d’allò més bé! Tots vam gaudir d’aquella intensa competició amb el nostre amic!

  Un dia tan divertit es mereix un altre de descans! Ens veiem d’aquí dues setmanes!

  ResponSuprimeix
 2. Que be ens ho vam passar aquest dissabte!!
  Les proves eren molt chules, encara que no va donar temps a passar per totes!! Jo vaig possar molt bones notes!
  I despres ens van portar unes galetes i uns sucs ja que el dia 10 va ser el cumple de la Raquel i el 12 el del Danii!!

  Que vagi molt bé carnestoltes!!

  ResponSuprimeix
 3. Jajaja!
  He guanyat!: Lo que m'ha agradar més del regal ha sigut la caixa! (No perqué lo altre no m'hagi agradat, sinó perque em feia iluso la caixa!)

  La setmana que ve ens qedem sense esplai, estare esperant que pasin dues setmanes.

  El dissabte que ve es te que portar vareta?

  ResponSuprimeix
 4. Felicitats als guanyadors!! tant de divendres com de dissabte. Tot i que em consta que la cosa va estar mooolt igualada el dissabte, amb la resta de parelles.

  Ori, la propera vegada jo em quedaré amb el regal de dins i tu t'enportes la caixa, així tots contents ;)

  Que us ho passeu tots molt bé al carnestoltes, ens veiem en dos setmanes!!

  ResponSuprimeix
 5. La cosa va estar renyidaaa per això, almenys el dissabte, hi havia moltes parelles molt bones.
  espero que passeu un molt bon carnaval!!

  ResponSuprimeix
 6. No sabeu lo bé que m'ho vaig passar! Jo volia ser nena i portar la meva parella per poder participar.. sort que no ho vaig fer perquè hagués guanyat jo jajajaja (:

  Que passeu una molt bona setmana! Un petó!

  ResponSuprimeix
 7. holaa!!!!
  que e que m'ho vaig passar aquest dissabte!!!! totes les proves estaven molt xules pero no va haver temps de ferles totes. L'Oriol i el Marçal van guanyar per que ho van fer molt be i es van esforsar per guanyarla.
  dew!!!!!!

  ResponSuprimeix
 8. hi ha que portar la vareta??!

  ResponSuprimeix
 9. No cal Ainhoa, la haurem de continuar guardant perque ja queda menys per utilitzar-la!
  Ens veiem aquesta tarda!! =)

  ResponSuprimeix
 10. Jo m'ho vaig pasar molt be!!!!! van ser divertidissimes totes les activitats pero la que mes em va agradar va ser la de l'epuma d'afeitar i els cotons!!! :)

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. si,si i ami tambè!! Però aixo es te que dira la Marina y yo va ser una de les ultimes, no se quantes vagades li vam preguntar a la Alba pero van ser molitísimes!!:)

   Suprimeix
 11. El dia del amic m´ho vaig pasar bomba!!Hai m´ho vaig pasar genial amb el joc del quidig es tic desitgan,
  que sigui el dia 3!!

  ResponSuprimeix