dimecres, 2 de novembre de 2011

CASTANYADA!!


Hola nois com esteu?
Com a anat el cap de setmana? Heu marxat algun lloc els pares o els amics? Com a anat la castanyada?  Heu menjat moltes castanyes i moniatos? Jo si! Estaven molt bones les castanyes. Els moniatos no m’agraden molt jaja.. De que us heu disfressat? Veu anar a demanar caramels per les cases? Jo quan era mes petit ho feia era molt divertit i després tenies una bossa plena de xuxes per menjar.
Sabeu que? Quan estava menjant el dissabte pensava que després aniria l’esplai per jugar amb vosaltres, fer les castanyes com fem cada any i quan hem vaig donar conta que no hi havia esplai hem vaig posar molt trist.
Vosaltres ens heu trobat a faltar?
Espero que ho hagueu passat molt bé aquest pont i ens veiem aquet divendres i dissabte a l’esplai
Una abraçada
Enric.

1 comentari:

  1. La veritat es que una setmana sense esplai es nota... Però bueno, demà ja tornem a tenir esplai!!
    Ens veiem dissabte!!

    ResponSuprimeix