diumenge, 23 d’octubre de 2011

APROPEM A L'ESPLAI LES TRADICIONS DE CATALUNYA


Hola nois/es!!

Aquest dissabte passat vam tenir la sort de poder descobrir dues sorpreses al principi i dues al final. La primera sorpresa de totes va ser que... per fi ja sabem amb quin grup d’edat anirem!! i... sobretot el més emocionant quins monitors ens han tocat!!!. La segona sorpresa va ser el descobriment d’algunes tradicions de Catalunya, mare meva i totes aquestes tradicions ens van donar per tota un tarda esplèndida plena de jocs i de coses noves. Que fam fer? Doncs vam fer des de un ball de bastons fins a una cursa de obstacles passant per escriure una carta a la castanyera, fer de castellers, descobrir una tradició misteriosa i fins i tot anar de núvol en núvol per arribar a fer les 4 barres de la senyera en una cartolina groga. Quina tarda vam passar...
Així al final vam acabar saben moltes coses noves i potser no tan noves de diferents tradicions que es celebren a Catalunya.

Però... aquí no es va acabar la cosa, després de tota aquesta tarda encara ens van faltar dues sorpreses més!! Aquest dissabte vam celebrar amb un berenar els aniversaris d’en Jan i d’en Biel!!! Desprès de tota la tarda jugant va estar mol bé uns sucs i unes galetes per acabar!!.
I fins aquí aquest dissabte.

Ens agradaria saber com us ho veu passar els del divendres, ja que els de dissabte ens ho varem passar d’allò mes bé, oi que si nois?
El divendres i el dissabte vinent no hi ha Esplai però us esperem a tots de nou els dies 4 i 5 de novembre per passar-nos-ho bé.


Lorena.

6 comentaris:

 1. Doncs si Lorena, ens ho varem passar molt be, i a demès varem aprendre mes de les tradicions que ens envolten
  Quina tarda mes completa, i quin morro va tenir el Biel, el seu aniversari el mateix dia que l’esplai!!!
  Jo també vull!!
  Aquest dissabte no hi ha esplai, però es la castanyada amb panellets i castanyes.. mmmm

  Dins de dues setmanes un altre cop esplai!! Quins nervis!!

  ResponSuprimeix
 2. Hahahahahahha pero quina fotu! :D hahaah os estimu!

  ResponSuprimeix
 3. Quina foto i quines "trampilles".... Que si! Que si que ho veiem... =)

  ResponSuprimeix
 4. jajajja la foto divertidissima ja m'agradaria haver anat però bueno ja que no e pugut anar no puc felicitar a el biel i al jan a veure cuan els veig y els felicito......:D
  fins un altre!!!

  ResponSuprimeix
 5. Aquest dissabte m'ho he passat super be!!!

  ResponSuprimeix