dilluns, 31 de gener de 2011

L’ESPLAI ÉS MOLT MÉS QUE ELS CAPS DE SETMANA!!Hola nois!!!

Una setmana més, ens capfiquem en el món de la química. Aquesta setmana ho hem fet a través d'una sèrie de proves molt divertides. Hem fet de tot, des de mullar-nos una mica, fins tocar coses realment fastigoses per intentar esbrinar de que es tractava.

Però aquest cap de setmana també ha sigut especial per una altra cosa. Mentre nosaltres ens divertíem jugant, els pares estaven presents en una reunió molt important, i es que... Ja comencem a preparar les Colònies d'aquest any!!!

Ja hi ha molts nens apuntats, però per aquells que encara us ho esteu pensant, em decidit ensenyar-vos una mica com són de divertides! I ho farem de la següent forma...

Cada any, després de les Colònies, els monitors fem un vídeo amb el millors moments, però hi ha tantes hores gravades que és impossible posar-ho tot...així que us recomanem que estigueu molt atents al moniblog, perquè en qualsevol moment anirem posant vídeos INÈDITS de les últimes colònies.

Bé nois, fins el proper cap de setmana, que segur que serà igual o més divertit que aquest.

L'Equip de monitors.

20 comentaris:

 1. Booones!
  Vaia dia... un freeeed!!! I a sobre en la meva prova volíeu tenir la llum apagada. Però si sense llum no es podien veure les imatgees! Bueno, Raquel, el 10 us el vau guanyar vosaltres. Vau estar molt graciosos, perquè mira que no saber si un cargol és gas... Jajaja...

  I pels que veu tenir la sort de jugar al cuarto oscuro, us queixeu per no jugar a bote-bote... ?? Però si no va donar temps!

  I per més que digueu, jo dissabte em vaig quedar amb ganes de jugar a aquell joc de les cadires. Encara que poseu que era un rollo, només calia veure les vostres cares somrient i cantant... que al final, tothom volia cantar!

  ResponSuprimeix
 2. Ah! Que m’oblidava...
  A la pregunta de si Phineas y Ferb vindran a la neu, jo no ho sé. El 7 de març podríeu preguntar-li a ells. I ja us avanço que la seva resposta pot variar a mesura que passa la setmana, així que haurem d’anar-hi tots els dies per convènce’ls!

  Buua!! vídeos inèdits de colònies, jo no me’ls perdo! Penseu que quan es posi un, potser es treu l’anterior. Així que haurem d’estar atents al moniblog dia a dia!!

  ResponSuprimeix
 3. Vídeos inèdits de colònies!!! Hahaha!! Ostres, com surti allò... o allò altre... Hahaha!! Ai, ric de pensar-hi només!!! =) Jo tampoc m'ho vull perdre!!!


  Doncs jo també volia cantar al joc de les cadires, i al final no vaig tenir temps... Però ja vam veure que els mitjans sou uns grans fans de Phineas i Ferb, us la sabíeu de memòria la cançó! Doncs res, heu de venir per setmana blanca a cantar-los la cançó a ells directament, eh!!!!

  que tingueu tots una molt bona setmana!!!!!

  ResponSuprimeix
 4. si clar com k el joc de les cadires va estar super guai!!!:(
  kina pena k yo el dissabe k be no podre venir bueno ni al altre sol podre venir un dia en tot akest mes
  kin rollo!!!!
  buen espero k mo explikeu tot pel moniblog!!! :D
  dew

  ResponSuprimeix
 5. Demà ja es divendres!!!!!!!
  Que pasa aquesta setmana?? Aquest es el 5e comentari i aixo no pot ser.
  Vinga nois i noies encara ho podem omplir d'aqui a dissabte.
  Adri
  P.D. Tinc moltes ganes de veure els videos inedits de colonies.

  ResponSuprimeix
 6. Hola!!

  M'agrada molt la foto! Què concentrats que estaven fent la prova. Com tots els que vau venir dissabte!
  A veure si s'omple això una miqueta més!

  Ens veiem dissabte!
  petons!:)

  ResponSuprimeix
 7. eso eso o mateix dic k pasa aki si el k estic fent el el 7 i l'altre setmana teniam 50 piku!!!

  a bueno si a foto molt bonica!!! pero eso si e surtit molt fea!!! xd
  dew

  ResponSuprimeix
 8. k guai surto jo va ser super dibertit el dissabte pero el menjas k posaben a la proba de acegues eren askerosos i la proba mes dibertida ba ser la del enric i la gemma am el cacaolat i am musica jajajaa

  ainhoa

  ResponSuprimeix
 9. tens rao aquella prova va ser molt divertida sobretot quan van posar en doraemon y la canço del cargol treu banyes.

  ResponSuprimeix
 10. es beritat a la del doraemon bam saltr tots correns a agafar el got i llavors bam empatar pero enteoria vam gunyar nosaltras


  ainhoa

  ResponSuprimeix
 11. m'agradaria haver-ho vist!!!
  En el meu grup els unics k anaven corrents eren el igor i el biel.
  xd

  ResponSuprimeix
 12. ya ves ainhoa salimos en la foto todas mui guapas!xd
  i tambien ainhoa tienes razon estuvo un pokito askerosa i pa mi tsmbien la mejor prueva fue la de la gemma i el enric, bueno ainho tu seguro k lo dices por a ti el cacaolat te pierde, te encanta....
  xd
  dew

  ResponSuprimeix
 13. Poca broma, a mi també m'encanta el cacaolat!!!! I no me'n vau deixar ni una mica? Que jo la cançó del Doraemon també me la sé! Ja us val eh!!!!

  ;-) Una abraçada a tothom!

  ResponSuprimeix
 14. k be dama es dissabte jugarem l bote bote??? i al quarto aoscuro?? siusplau no volom fer res mes de laboratoris i menys de las cadires musicals jajaja
  dew

  ainhoa

  ResponSuprimeix
 15. bnn dintre des 7h anirem tots al esplai k faremmmmmmmm jugarem al bote bote i a pichi i al quarto oscurroooo :):):) XDXDXDXDXD


  ainhoa

  ResponSuprimeix
 16. Quan posareu la foto d'ahir!!!

  ResponSuprimeix
 17. he imbre poseu ya o de la setmana pasada k tic impasient de saver o k eu fet i tambe a posarme al diaa!!!!
  avera o k avreu fet....

  ResponSuprimeix
 18. Vam fer com un parxis k tenies caselles de mini proves, sorpreses y també unes de tirar un altre cop.teniem k arribar a quatre caselles k eran unes proves y quan las aviam superat totes teniem k anar on posava arribada.

  ResponSuprimeix
 19. eso eso aveura si puseu ja la foto dair k va ser suer xuli am el aigua


  ainhoa

  ResponSuprimeix
 20. Y VAN GUANYAR ELS GRANS!!!!!

  ResponSuprimeix